Metode de plata

www.produse-albota.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. Plata in sistem ramburs (cash sau card)

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

2. Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs. in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs., ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca PRODUSE-ALBOTA.


Costuri livrare:

Pe raza Municipiului Sibiu si in Selimbar livrarea este GRATUITA. 

In restul tarii: livrare GRATUITA la comenzi de peste 250 lei. La comenzi de pana la 250 lei - taxa de curierat este de 35 lei (include transport catre client + retur lada frigorifica).


Program de transport/livrare:

Pe raza Municipiului Sibiu si in Selimbar livrarile se fac de luni pana sambata, intre orele 10:30 - 21:00. Comenzile plasate dupa ora 19:30 vor fi prelucrate in urmatoarea zi, respectiv luni, in cazul comenzilor plasate sambata.

In restul tarii:

- transportul catre clienti se va efectua in zilele de luni, marti, miercuri si joi, astfel incat produsele sa ajunga la client in ziua urmatoare
- toate comenzile transmise in intervalul joi ora 13:00 - duminica ora 24:00 vor fi prelucrate in ziua de luni a saptamanii urmatoare
- comenzile sosite in intervalul luni ora 09:00 - joi ora 12:00 vor fi prelucrate in aceeasi zi