Fabricat din carne de porc de calitate superioara si condimente naturale, fiert si afumat in celule traditionale cu lemn de fag. Continut : carne porc, slanina, apa, sare, condimente...
Preparat din carnea fină a pulpei de vită Angus, atent selecționată cu mirodeniile de rigoare, produsul poate fi o parte importantă a mic dejunului întregii familii, dar și ingredientul savuros al...
Un produs de inspiratie germana, fiert si afumat, cu un gust deosebit, cu aspect mozaicat, clar definit, fabricat din carne si condimente atent selectionate. Ingredientul savuros in pregatirea unui...
Salam Bazna Albota - un preparat din carnea fină a pulpei de porc din rasa bazna, atent selecţionată cu mirodeniile de rigoare, produsul poate fi o parte importantă a mic dejunului întregii familii,...
Piept de rata afumat - isi doreste orcine in bucatarie sau pe un platou aniversar Una dintre cele mai renumite delicatese ale gastronimiei este pieptul de rata; carnea avand un continut redus de...
Pulpa de rata afumata la cald este cel mai nou produs al nostru; din pacate stocul la acest produs este unul limitat, nefiind un produs preparat in mod constant. Pulpa de rata, afumata cu rumegus...
Pateul din ficat de rata este unul dintre cele mai noi produse ale noastre. A se pastra la loc racoros; termenul de valabilitate dupa deschidere fiind redus. Continut : ficat de rata, grasime...
Sunt printre cele mai vechi produse cunoscute iar cei mai mari specialisti sunt nemtii. Noi incercam prin reteta noastra sa tinem pasul cu ei iar dvs. ne veti spune daca am reusit. Se preteaza foarte...
Fiind unul dintre cele mai vechi mezeluri cunoscute, nu poate lipsi in oferta Albota. Parizerul de casa se preteaza foarte bine pentru un mic dejun dar merge de minune si la prepararea unui sandvich....
Pateu din ficat de porc din rasa Mangalita. A se pastra la loc racoros; termenul de valabilitate dupa deschidere fiind redus. Continut : ficat, slanina, condimente Ambalaj : borcan
Muschiul tiganesc este un alt produs mai nou Albota. Pentru acest produs folosim doar carne de porc de calitate superioara (ceafa si cotlet fara os), condimente bine alese. Cotletul impreuna cu ceafa...
Ceafa afumata este de asemenea un produs nou Albota. Se recomanda pentru platouri de aperitive dar si pentru gustari rapide intre mese. Continut : ceafa porc, sare, fum Ambalaj : folie plastic...
Muschiuletul fraged de porc este selectat cu grija si afumat, primind astfel o frumoasa culoare aramie. Il recomandam la pregatirea micului dejun sau a cinei, fiind un deliciu pe masa dvs....
Salamul de vara este un produs specific zonei Transilvaniei in special a localitatilor sasesti. Exista o varietate de retele, acestea diferind de cele mai multe ori, de la o localitate la alta. Noi...
Carnatii de casa de tip csabai, condimentati si uscati ar trebui sa fie nelipsiti de la mesele festive de Craciun, revelion, Pasti dar nu numai. Sunt produsi din carne de porc Bazna iar la prepararea...
Virsli sunt un preparat culinar din carne de capra sau oaie , inveliti intr-o folie naturala protectoare cilindrica. Sunt asemanatori crenvurstilor insa ceva mai subtiri si mai lungi, preparati tot...
Nicio masa de sarbatori parca nu este completa fara carnati afumati. Asta cu atat mai mult cu cat exista o varietate de produse romanesti "ce ne lasa gura apa". Noi va propunem carnati de porc...
Slanina este transata cu soric pe o parte Se topeste in gura cand e mancata cu ceapa sau cu usturoi. Continut : Slanina porc, sare, fum Ambalaj : folie plastic vidata
File de pastrav proaspat rezultat din procesul de filetare a Pastravului CURCUBEU ce provine din bazinele noastre piscicole, de la poalele Muntilor Fagaras. Păstrăvul are o compoziție uimitoare...
Pastrav eviscerat proaspat pastravul provine din bazinele noastre piscicole, de la poalele Muntilor Fagaras. Păstrăvul are o compoziție uimitoare bogată în vitamine și minerale. Acesta conține o...
Salata icre pastrav este preferata absolută a clienților noștri! Ne dorim ca acesta să poată ajunge rapid și în condiții optime pe masa dumneavoastră. Continut : icre pastrav, gris, ulei,...
Stiati ca? - sunt cele mai mari icre de peste din România (1g = 10-15 icre, o lingurita cca. 5g = 60 icre) asigura cea mai lunga perioada de incubatie a puietului (2-3 luni) incl. rezerva de...
In lacurile Pastravariei Albota crestem pastrav Curcubei si Fantanel, in apa curata, rece si puternic oxigenata. Pastravul afumat are gust usor dulceag, un continut foarte mic de grasime, fiind...
In lacurile Pastravariei Albota crestem pastrav Curcubei si Fantanel, in apa curata, rece si puternic oxigenata. Pastravul afumat are gust usor dulceag, un continut foarte mic de grasime, fiind...
Branza Tilsit este un tip de branza intens maturata si produsa 100% din lapte de capra. Continut : lapte capra sare, cheag Ambalaj : folie plastic vidata
Telemeaua este o branza tipic romaneasca, nefermentata si tinuta in saramura, obtinute din lapte de oaie, de vaca, de capra si de bivolita. Telemeaua a mai fost cunoscuta si sub denumirea de „branză...
Branza de burduf, mult mai cunoscută sub numele traditional de branza framantata, este una dintre specialitatile culinare romanesti, preparate traditional la stana de munte. De obicei, dupa doua-trei...
Pentru gemul de prune folosim fructe de cea mai buna calitate, livrate de la producatori parteneri cu traditie. Prelucram doar prunele si puternic aromate, rezultand astfel un produs dupa care iti...
Pentru dulceata de zmeura folosim fructe de cea mai buna calitate, coapte in plantatia noastra de langa Pastravaria Albota. Prelucram doar zmeura de culoare rosu aprins, coapte si puternic aromate,...
Pentru dulceata de mure folosim fructe de cea mai buna calitate, coapte in plantatia noastra de langa Pastravaria Albota. Prelucram doar murele negre, coapte si puternic aromate, rezultand astfel un...
Pentru dulceata de coacaze folosim fructe de cea mai buna calitate, coapte in plantatia noastra de langa Pastravaria Albota. Prelucram doar coacazele coapte si puternic aromate, rezultand astfel un...
Pentru dulceata de capsuni folosim fructe de cea mai buna calitate, livrate de la producatori parteneri cu traditie. Prelucram doar capsunile coapte si puternic aromate, rezultand astfel un produs...
Macesele sunt culese cu grija de pe dealurile din sudul Transilvaniei iar din acestea se obtina o pasta fina ce mai apoi se prelucreaza prin fierbere. Gemul de macese este o atractie, in special...
Fructele sunt culese si alese cu grija de pe versantii inalti ai muntilor Fagaras. Culesul are loc in perioada de maxima coacere, astfel incat fructele sa contina atat maximum de arome dar si de...
Zacusca de casa o producem din legumele selectate si alese cu grija apoi coapte pe foc de lemne. Este de nelipsit de la mesele bogate dar poate fi si ideala pentru o gustare rapida. Continut :...
Acest vin este produs special pentru ALBOTA. Cu ocazia Centenarului am dorit sa scoatem in evidenta aportul comunitatii sasesti la acest eveniment, scotand pe piata un vin ce este caracteristic...
Daca ai chef de rontaiala in fata televizorului sau la o bere, alunele de padure pot fi o alegere buna! Cu ocazia asta iti poti aduce aminte de gustul copilariei, atunci cand spargeai alunele cu...
Continut : hencles, strudel cu mere, placinta cu branza, prajutura cu ciocolata, decor Ambalaj : tava biodegradabila din fruze de palmier Cantitate : 820 g PRODUS...
Ofera partenerilor tai un cadou delicios! De la ferma, la farfurie! : ) Ideal pentru cadouri corporate - personalizam cutia cu logoul firmei tale! Cutia cantareste aprox. 4 kg si contine:...
Punga Cadou contine o sticla de Vinul Sasilor (la pret promotional 20 lei) si un Voucher Cadou la Bacania Albota. Alege varianta dorita de tine: 70 lei/ 120 lei/ 170 lei